Česta pitanja

Koji su svi mogući načini personalizacije?
Sve niže navedene metode aplikacije logotipa nisu primjenjive na sve artikle i nisu istog cjenovnog ranga. Višebojni otisak nije moguć na sve artikle. Cijena tiska ovisi o tome u koliko boja se tiska logotip te na koliko pozicija. Za svaki artikl postoji točno propisan maksimalni prostor za tisak unutar kojeg se može aplicirati logotip. Prema poslanoj narudžbi i logotipu naši agenti predložiti će Vam kojom metodom se isti može aplicirati te cijenu.
Kako napraviti narudžbu?
Nakon što ste upisali Vama potrebnu količinu kod određenog proizvoda otvoriti će Vam se prozor sa trenutnim stanjem u košarici. Kliknite na pregled košarice kako biste vidjeli ukupan trošak te postavite logo. Potom ispunite tražene podatke i kliknite na Potvrdu narudžbe. Ovime ste zatražili izradu konačne ponude koju će Vam naši agenti poslati u što kraćem roku na Vaš mail. Molimo Vas da dobivenu potvrdu narudžbe ovjerite i pošaljete na naš mail te prema istoj izvršite uplatu.
Kako naručujemo proizvode sa personalizacijom?
Jednostavno! U košarici se nalazi ikona putem koje možete postaviti Vaš logo. Potvrdom narudžbe naši agenti zaprimaju Vaš upit i logotip te provjeravaju opcije za aplikaciju logotipa i cijenu. Potom Vam šalju potvrdu narudžbe sa točnim izračunom cijene tiska. Svakako ćemo Vas upozoriti ukoliko postoje dodatna ograničenja ili logo nije poslan u dobrom formatu.
Koliko je vremena potrebno za isporuku?
Artikli bez personalizacije dostupni su u roku od 5-7 radnih dana (ne snosimo odgovornost zakašnjele isporuke zbog više sile i problema dostavne službe). Za uzorke s personalizacijom vrijeme se produljuje ovisno o količini naručenih proizvoda - okvirni rok može Vam dati naš agent nakon zaprimljenog upita. Rok isporuke računa se od zaprimljene uplate odnosno od potvrđenog vizuala za tisak.
Koji su načini plaćanja?
Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda moguće je općom uplatnicom, virmanom ili internet bankarstvom, nakon potvrde narudžbe.
Koliko su točni podaci o proizvodima, cijenama, stanjima skladišta, rokovima isporuke?
Podaci o proizvodima, stanju lagera, cijenama, opcijama tiska i slično prikupljaju se redovitom automatskom razmjenom s našim dobavljačima. Zbog velike količine podataka, jako puno opcija tiska (vrsta i pozicija) te stalne promjene podataka o stanju skladišta, ne garantiramo potpunu točnost podataka i zadržavamo pravo promjene i korekcije svih podataka. Stanja skladišta koja prikazujemo su dostupna i velikom broju drugih kupaca iz Europe te je uvijek moguće da se od zadnjeg osvježivanja podataka stanje promjenilo. Također se može dogoditi da neka opcija tiska ili dimenzija nije točna te će Vas o tome obavijestiti komercijalist koji će zaprimiti Vaš upit.