Grafiti Becker Grafiti Becker • blog i novosti Poklon paketi za poslovne partnere

Poklon paketi za poslovne partnere

Datum objave: 18. listopad 2018.

Zadnjih mjeseci u godini vrijeme je kad smo u potrazi za poklonima za poslovne partnere. Božićni pokloni za poslovne partnere nisu samo izraz naše zahvalnosti nego i svojevrsna poslovna komunikacija kojom odašiljemo našu pozitivnu poruku želeći zadržati, pa i poboljšati poslovne odnose.

Često mislimo da su Božić i Nova godina još daleko, ali blagdani su zapravo pred vratima. Zato treba razmišljati na vrijeme što pokloniti poslovnim partnerima, a kako bismo Vam pomogli, pripremili smo bogat izbor poklon paketa.

Naši orginalni poslovni pokloni tematska su kombinacija raznovrsnih delicija i uporabnih predmeta, zapakiranih u kartonsku kutiju sa crvenom mašnom. Osim što se već unaprijed razlikuje od standarnih poklona, poklon paket možete dodatno personificirati tiskanjem vlastite čestitke na vrhu paketa.

Od ovih uistinu orginalnih poslovnih poklona na izbor imate sljedeće:

Gruyere - gurmanski poklon set, sastoji se od crnog papra u zrnu, ružičastog papra u zrnu, zelenog papra u zrnu, senfa s tartufima, umaka od chillija, daske za rezanje od bambusa, mlinca za sol i papar, seta noževa za sir od bambusa, božičnog ukrasa.


Bordeaux - poklon set za vinoljupce, sastoji se od seta za vino u obliku boce, seta oznaka za čaše, džema od dimljene šljive, crne čokolade sa liofiliziranim šumskim voćem.


Crunchy - gurmanski poklon sa granolom, sastoji se od šumskog meda, granole od brusnice, plastične čaše za jogurt za žlicom, božičnog ukrasa.


Formosa - čajni poklon set, sastoji se od božićne šalice, cjediljke za čaj, šumskog meda, pikantnog čaja od naranče, božićnog ukrasa.


Criollo - poklon set za vruću čokoladu, sastoji se od modlice za ukrašavanje napitaka, staklene krigle, 3 pakiranja vruće čokolade (mliječna, tamna i svijetla čokolada), šumskog meda, mljevenog cimeta.


Adventurer - poklon set sastoji se od pljoske od nehrđajučeg čelika, sklopive čašice, belgijske ručno rađene mliječne čokolade sa komadima naranče i badema, mliječne čokolade sa cimetom i bademima.


Arctic - putni poklon set sastoji se od polarne vunene deke, šumskog meda, pikantnog čaja od naranče, tamne čokolade od brusnice, termo šalice, cjediljke za čaj.


Fitty - fitness poklon set sastoji se od bočice za vodu, pametnog sata, torbice za mobitel za nošenje oko ruke, Iso Whey Zero proteinskog praška, Zero Bar proteinske pločice, IsoTonic proteinskog praška.


Provence - aromaterapijski poklon set sastoji se od čokoladne kupke, soli za kupanje od lavande, eteričnog ulja od lavande, ovlaživača zraka.


Ukoliko niste pronašli zadovoljavajući poklon, ovdje možete pogledati našu cjelokupnu Božićnu i novogodišnju ponudu.